A MÓRAÉP Városüzemeltetési, Szolgáltató és Kereskedelmi Nonprofit Közhasznú Korlátolt Felelősségű Társaság alapítója Mórahalom Város Önkormányzata, tulajdoni aránya 100%.

 

Megtisztelő számunkra, hogy érdeklődik tevékenységünk iránt. Bízunk abban, hogy megtalálja az Ön által keresett információkat és sikerül segítséget nyújtanunk a tevékenységünkkel kapcsolatos ismereteinek elmélyítésében.

Fő tevékenységünk az önkormányzati vagyon eredményes működtetése, a város tulajdonában, vagy kezelésében lévő területekkel, az ingatlanokkal kapcsolatos városgazdálkodási feladatok ellátása. Ilyen a köztisztaság biztosítása, a közparkok, az utak és játszóterek fenntartása és üzemeltetése, a városrendezési feladatok ellátása, szemét szállítás.

Küldetésünk a feladatkörünkbe utalt szerteágazó tevékenységek magas színvonalú ellátása, a városlakók igényeinek panaszmentes kielégítése. Legfontosabb célkitűzésünk, hogy mindezt a lehető legmagasabb szakmai színvonalon végezzük.

Honlapunk látogatásához kellemes böngészést kívánunk!

Németh Attila

ügyvezető igazgatóTevékenységi forma:
Nonprofit Közhasznú Korlátolt Felelősségű Társaság


Székhely: 6782 Mórahalom, Röszkei út 34.
Országon belüli elhelyezkedés: Csongrád Megye Szegedtől 20 km-re nyugati irányban 55-ös sz. főközlekedési út mentén.

Nyilvántartó cégbíróság neve: Szegedi Törvényszék Cégbírósága
Cégjegyzékszám: 06-09-013948

Adószám:18456190-2-06

 


Ügyvezető igazgató: Németh Attila
Tel.: 62/281-055
Mobil: 06-70-312-30-97
Fax.: 281-055
email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.